Over Ons

MobieleHuismeester.nl

Traditie en geschiedenis

Vroeger woonde een huismeester in het gebouw dat hij beheerde of daar vlak in de buurt. Door zijn fysieke aanwezigheid wist hij precies wat er speelde in ‘zijn’ vastgoed.
Tegenwoordig worden  de dagelijkse zaken, storingen en werkzaamheden meestal op afstand vanuit een kantoor afgehandeld. Door deze modernisering en flexibilisering is de huismeester in de 21e eeuw min of meer verdwenen.

Ontstaan

Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector weten wij dat op locatie vaak behoefte is juist aan die persoonlijke aandacht van een huismeester. Een aanspreekpunt voor de eindgebruiker als het gaat om kleine storingen of juist wat grotere calamiteiten.
Een beetje extra aandacht voor de uitstraling en omgeving van uw vastgoed. Aanleiding voor ons om het concept ‘huismeester’ in een nieuw jasje te steken.

Vertrouwde schakel

De mobiele huismeester is de schakel tussen de  beheerder van uw vastgoed en uw eindgebruiker of huurder. Onze huismeester op locatie ziet, signaleert en ondersteunt waar noodzakelijk. Steeds dezelfde persoon op hetzelfde dagdeel in de week. Op deze manier nemen wij u de zorg voor uw vastgoed uit handen en bieden wij de eindgebruiker
een vertrouwd gezicht.

Diensten

Wij leveren onze huismeester- en facilitaire diensten voor bijvoorbeeld
bedrijfsverzamelpanden, appartementencomplexen maar ook in leegstaand vastgoed.
Afhankelijk van uw behoefte, vervullen wij de rol van huismeester op locatie, facility host, wijkbeheerder, technisch beheerder of conciërge.
Wij leveren altijd maatwerk, gebaseerd op uw behoeften en wensen en passend bij iedere opdrachtgever en gebouw.

Interesse? Neem contact met ons op via onze contactpagina. 

MobieleHuismeester.nl